Her er årets 10 mest sete serier på HBO Nordic

Her er årets 10 mest sete serier på HBO Nordic
Nicole Kidman og Hugh Grant i 'The Undoing'. (Foto: Niko Tavernise/HBO Nordic)

Traditionen tro gør HBO Nordic status over året, der gik, med en top 10 over streamingtjenestens mest sete serier i 2020.

Det stort anlagte vikingebrag ‘Vikings’ indtager førstepladsen, efter at have haft premiere på første halvdel af sin finalesæson i foråret. Anden halvdel lander på HBO Nordic 30. december, så mon ikke vi kan forvente et gensyn med den populære serie, der har op til flere danskere i hovedrollerne, på næste års liste?

Noget overraskende er det, at HBO’s fejlslåede flagskibsserie ‘Westworld’ fortsat kan trække seere. Tredje sæson, der fik 2 stjerner her på siden ved premieren i foråret, indbringer serien en andenplads på listen.

Den mesterlige Stephen King-serie ‘The Outsider‘ er også at finde på listens fjerdeplads, hvilket kun gør det så meget desto mere ærgerligt, at HBO har aflyst sæson to. Susanne Biers ‘The Undoing‘ er lige i hælene. På knap to måneder har serien gjort sig fortjent til en femteplads. ‘The Undoing’ var da også den største åbning for en ny serie i HBO Nordics historie.

Nyklassikere som ‘Chernobyl’, ‘Game of Thrones’, ‘His Dark Materials’ og ‘Euphoria’ er fortsat blandt de mest populære serier på HBO Nordic, men også den nye svenske satsning ‘Beartown’ blev indlemmet i det fine selskab. Også tredje sæson af den sexede krimiserie ‘Killing Eve’ holdt seerne klinet til skærmen.

Se den fulde liste over årets mest populære serier på HBO Nordic:

1. ‘Vikings’
2. ‘Westworld’
3. ‘Chernobyl’
4. ‘The Outsider’
5. ‘The Undoing’
6. ‘Game of Thrones’
7. ‘Killing Eve’
8. ‘His Dark Materials’
9. ‘Euphoria’
10. ‘Beartown’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af