Soundvenue Live: Skyd biografåret ind med den danske perle ’Vildmænd’ – mød Rasmus Bjerg og Thomas Daneskov ved forpremieren

Soundvenue Live: Skyd biografåret ind med den danske perle ’Vildmænd’ – mød Rasmus Bjerg og Thomas Daneskov ved forpremieren
Rasmus Bjerg i 'Vildmænd'. (Foto: Rasmus Weng Karlsen)

Først blev den udskudt af et uheldigt sammenfald og siden af coronanedlukning, men nu kan vi invitere til længe ventet forpremiere på en af årets bedste danske film – tilmed med besøg af holdet bag (køb billet HER).

Thomas Daneskovs sorte komedie ligner ingen andre danske film: Dybt absurd og urkomisk med sin fortælling om familiefaren Martin (Rasmus Bjerg), der har sagt farvel til kone og børn for at leve som byttejagende urmenneske i de norske fjelde.

Voldelig og mørk, når Martin får følgeskab af den småkriminelle Musa (Zaki Youssef), der såret efter en bilulykke bliver spundet ind i Martins selvbedrag med sine gamle gangstervenner i hælene.

Og overraskende øm i de to mænds spirende venskab og i skildringen af den aldrende norske politimand, der godt presset af Martins bekymrede kone (Sofie Gråbøl) sætter efter dem.

Som et skandinavisk modsvar på en Coen-film er ’Vildmænd’ et af årets absolutte danske filmhøjdepunkter, og 25. januar kan du se filmen før alle andre, når vi inviterer til forpremiere med besøg af Rasmus Bjerg og instruktør Thomas Daneskov, der stiller op til spørgsmål efter rulleteksterne.

Thomas Daneskov har længe været kendt som et af landets store komisk orienterede talenter, og efter no budget-filmdebuten ’Eliten’ og DR-serien ‘Joe Tech’ får han nu sit store gennembrud med ’Vildmænd’.

Køb billetter HER – og tilmeld Facebook-event HER.

’Vildmænd’ med q&a
25. januar, kl. 19.30
Empire Bio i København

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af