Stjernekomiker fra ‘How I Met Your Mother’ fundet død på hotelværelse

Stjernekomiker fra ‘How I Met Your Mother’ fundet død på hotelværelse
Bob Saget i 2003. (Foto: Vince Bucci/Getty Images)

Skuespilleren og komikeren Bob Saget er blevet fundet død på et hotelværelse i Orlando, Florida. Det meddeler det lokale politi på Twitter.

Saget, der særligt er kendt for sin rolle i sitcomserien ‘Hænderne fulde’ og som fortællerstemmen i ‘How I Met Your Mother’, blev 65 år gammel.

Den lokale sheriff fortæller i et tweet søndag, at Saget blev erklæret død øjeblikkeligt, da politiet ankom til hotellet efter en anmeldelse af en livløs mand.

»Efterforskerne fandt ingen tegn på en kriminel handling eller indtagelse af narko«, lyder det videre. Der er endnu ikke klarlagt en dødsårsag.

Saget slog igennem i ‘Full House’ (på dansk ‘Hænderne fulde’), hvor han spillede den enlige familiefar Danny Tanner, der forsøger at opdrage sine tre døtre med hjælp fra sin svoger Jesse og vennen Joey.

Serien løb fra 1987 til 1995 og genopstod på Netflix under titlen ‘Hænderne endnu mere fulde’ fra 2016 til 2020. Her var fokus på Dannys datter DJ Tanner.

Komikeren er blevet hyldet af en lang række personligheder i Hollywood. Jon Stewart skriver på Twitter: »Bob Saget – den dejligste og sjoveste«.

Sagets ‘Full House’-kollega John Stamos hylder ham også på Twitter: »Jeg er i chok. Aldrig nogensinde vil jeg få en ven som ham. Jeg elsker dig så meget Bobby«.

Få timer inden sin død tweetede Saget om standupshowet, han havde lavet samme aften, hvor han roste publikum. Han skrev blandt andet: »Jeg er lykkeligt afhængig af det her«.

Saget efterlader sig sin hustru og tre børn fra et tidligere ægteskab.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af