Taika Waititi er Sortskæg i teaser for piratserie: »Da han kom om bord, brød helvede løs«

Taika Waititi er Sortskæg i teaser for piratserie: »Da han kom om bord, brød helvede løs«
Taika Waititi i 'Our Flag Means Death'. (Foto: HBO Max)

En af Hollywoods mest myreflittige mænd, newzealandske Taika Waititi, er snart aktuel med endnu et serieprojekt. Og i modsætning til ‘Reservation Dogs’ på Disney+, dukker Waititi selv op på skærmen denne gang.

I HBO Max-komedieserien ‘Our Flag Means Death’ er det Oscar-vindende multitalent både producent og ingen ringere end piraten Sortskæg, som gør livet surt for Rhys Darbys gentlemandpirat, der forsøger at opdatere »faget« med lidt klasse.

Se den første teaser her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selvom det er første gang, Waititi og landsmanden Darby tørner direkte sammen foran kameraet, har de to været venner i årevis, og Darby havde en lille rolle i Waititis gennembrudskomedie ‘What We Do in the Shadows’. Han medvirkede også i komedieserien ‘Flight of the Conchords’, som Waititi skrev og instruerede flere afsnit af.

I et interview med Entertainment Weekly fortæller Darby, at det var en særligt gakket oplevelse at stå over for kollegaen på settet af ‘Our Flag Means Death’:

»Jeg havde ikke rigtigt spillet sammen med Taika overhovedet, men da han kom om bord som Sortskæg brød helvede løs, for ingen fortæller ham, hvad han skal og ikke skal«.

‘Saturday Night Live’-komikeren Leslie Jones medvirker også i ‘Our Flag Means Death’, der får premiere på HBO Max til marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af