Voldtægtsanklagede Armie Hammer erstattes i Taika Waititis stjernespækkede fodboldfilm

Voldtægtsanklagede Armie Hammer erstattes i Taika Waititis stjernespækkede fodboldfilm
Armie Hammer. (Foto: Rich Polk/Getty Images)

Armie Hammer har mistet endnu en rolle i kølvandet på de anklager om voldtægt og psykisk vold, der så dagens lys i starten af året.

Deadline skriver på baggrund af insider-kilder, at Hammer ikke længere skal medvirke i Oscar-vinderen Taika Waititis stjernespækkede fodboldfilm ‘Next Goal Wins’ om det berygtede Amerikansk Samoa-fodboldhold, der tabte 31-0 ved en FIFA-kamp i 2001.

Ifølge Deadline har Waititi foretaget reshoots, hvor Hammer ikke var tilgængelig. I stedet erstattes han af den canadiske skuespiller Will Arnett (‘Lego Batman Filmen’), der angiveligt får en større rolle, end Hammer havde (den oprindelige rolle beskrives som en mindre cameo). Det er endnu ikke officielt bekræftet.

‘Next Goal Wins’ følger den fallerede træner Thomas Rongen (Michael Fassbender), der forsøger at få fodboldholdet på ret kurs op til VM-kvalifikationerne i 2014.

Armie Hammer har tidligere forladt projekter som Jennifer Lopez-filmen ‘Shotgun Weddings’, ‘The Godfather’-serien ‘The Offer‘ og Mads Mikkelsen-filmen ‘The Billion Dollar Spy’.

Hammer medvirker fortsat i Disneys færdiggjorte ‘Døden på Nilen’, selvom selskabet har forsøgt at henlede så lidt opmærksomhed på skuespilleren som muligt i den seneste trailer. Tidligere på året kom det frem, at Hammer havde søgt rehab for »sexproblemer«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af