Armie Hammer mister hovedrolle over for Mads Mikkelsen i kølvandet på voldtægtsanklager

Armie Hammer mister hovedrolle over for Mads Mikkelsen i kølvandet på voldtægtsanklager
Armie Hammer. (Foto: Rich Polk/Getty Images)

Armie Hammer er blevet fyret fra endnu en højprofileret film, efter at han tidligere på måneden blev anklaget for voldtægt. Hammer skal ikke længere medvirke i koldkrigsfilmen ‘The Billion Dollar Spy’, hvor han var sat til at spille over for Mads Mikkelsen.

Det er det tredje store projekt, Hammer har forladt, siden en række eksplicitte beskeder begyndte at cirkulere på nettet i starten af året. Han var tidligere på rollelisten til ‘The Godfather’-serien ‘The Offer’ og filmen ‘Shotgun Wedding’ med Jennifer Lopez.

For 12 dage siden blev Hammer anklaget for voldtægt af en kvinde præsenteret under navnet Effie. Hun fortalte på en pressekonference, hvordan han havde voldtaget hende i fire timer og blandt andet slået hende i ansigtet.

Armie Hammers advokat har benægtet alle anklagerne. Da Hammer trak sig fra ‘Shotgun Wedding’, udsendte han følgende i en pressemeddelelse:

»Jeg vil ikke kommentere på de her bullshit-påstande, men i lyset af de ondskabsfulde og falske onlineangreb kan jeg ikke med god samvittighed forlade mine børn i fire måneder for at optage en film i den Dominikanske Republik. Produktionsselskabet Lionsgate støtter mig i min beslutning, og det er jeg taknemmelig for«.

Hammer har ikke længere nogle nye film på tapetet, men medvirker i Disneys allerede færdiggjorte mordmysterium, ‘Døden på Nilen’, der får premiere i 2022. Han er også med i Taika Waititis stjernespækkede ‘Next Goal Wins’, der også er færdigproduceret.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af