Armie Hammer anklaget for voldtægt

Armie Hammer anklaget for voldtægt
Armie Hammer. (Foto: Rich Polk/Getty Images)

Armie Hammer har igennem nogle måneder været genstand for anklager om psykisk og fysisk vold mod kvinder, han har haft forhold til.

Og nu kommer den hidtil værste anklage mod skuespilleren.

En kvinde blot præsenteret under navnet Effie holdt i går en pressekonference med sin advokat Gloria Allred, hvor hun fortalte, at Armie Hammer har voldtaget hende.

»24. april 2017 voldtog Armie Hammer mig voldeligt i mere end fire timer i Los Angeles«, sagde hun.

»Han slog mit hoved mod væggen gentagende gange og skadede mit ansigt. Han begik også andre voldelige handlinger mod mig, som jeg ikke samtykkede til«.

Effie, der fortæller, at hun havde et forhold til Hammer on-off fra 2016 til 2020, troede, »at han ville slå mig ihjel«. »Jeg har nu forstået, at den utrolige mentale magt, han havde over mig, var meget skadelig på mange måder«, sagde hun.

»Mit håb er, at det at tale ud om overgrebet, jeg led ved Armie Hammers hånd, er, at han vil blive holdt ansvarlig. Jeg føler dyb skyld over ikke at tale ud tidligere, fordi jeg føler, at jeg måske kunne have været i stand til at redde andre fra at blive ofre. Ved at tale ud nu håber jeg at forhindre andre i at blive ofre for ham i fremtiden«, tilføjede hun.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hammers advokat har til Indiewire sendt følgende udtalelse som svar på anklagerne:

»[Effie’s] egen korrespondance med Mr. Hammer underminerer og afviser hendes groteske anklager. Så sent som 18. juli 2020 sendte [Effie] grafiske beskeder til Mr. Hammer, hvor hun fortalte, hvad hun ville have ham til at gøre ved hende. Mr. Hammer svarede ved at gøre det klart, at han ikke ville fortsætte den slags forhold til hende. Screenshotet nedenfor er bare ét af hundreder sendt til Mr. Hammer«.

»Det var aldrig Mr. Hammers intention at blamere eller afsløre [Effies] feticher eller kinky seksuelle ønsker, men hun har nu eskaleret denne sag til et andet niveau ved at hyre en advokat til at lave en offentlig pressekonference. Med sandheden på sin side byder Mr. Hammer muligheden for at få den rigtige version på banen velkommen«.

»Fra dag ét har Mr. Hammer fastholdt, at alle hans interaktioner med [Effie] – og alle andre af hans seksuelle partnere for den sags skyld – har været med fuldstændig samtykke, diskuteret og i enighed på forhånd, og gensidigt deltagende. [Effie’s] opmærksomhedssøgende og uovervejede retslige forsøg vil kun gøre det sværere for rigtige ofre for seksuel vold at opnå den retfærdighed, de fortjener«.

Efter angivelige, meget eksplicitte beskeder fra Armie Hammers intime relationer begyndte at florere på nettet tidligere på året, har skuespilleren forladt kommende projekter i form af filmen ‘Shotgun Wedding’ og ‘The Godfather’-serien ‘The Offer’.

I sidste uge bragte Vanity Fair en stor artikel, der i dramatiske detaljer fortalte om Armie Hammers opsigtsvækkende familiebaggrund, hans utroskab og hans angiveligt problematiske adfærd i flere af hans seksuelle relationer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af