Miles Teller overtager voldtægtsanklagede Armie Hammers rolle i ny ‘The Godfather’-serie

Miles Teller overtager voldtægtsanklagede Armie Hammers rolle i ny ‘The Godfather’-serie
Miles Teller. (Foto: John Phillips/Getty Images)

Efter en anonym Instagram-bruger uploadede en række bizarre kannibalisme-sms’er, der angiveligt har Armie Hammer som afsender, er ‘Call Me By Your Name’-stjernen havnet i massiv modvind. Sidenhen er Hammer blevet anklaget for voldtægt af en kvinde, og sagen undersøges nu af politiet.

Allerede før voldtægtsanklagen kom frem, trak Hammer sig i starten af året fra to kommende projekter – den romantiske komedie ‘Shotgun Wedding’ og miniserien ‘The Offer’. Nu er hans afløser til sidstnævnte fundet.

Ifølge The Playlist bliver det således Miles Teller (‘Whiplash’), der overtager hovedrollen i den nye serie, som følger tilblivelsen af Francis Ford Coppolas legendariske gangsterfilm ‘The Godfather’. Teller skal spille produceren Al Ruddy.

‘The Offer’ er skrevet af Nikki Toscano (‘Hunters’) og Michael Tolkin (‘Escape at Dannemora’), og hovedparten af de 10 afsnit instrueres af Dexter Fletcher (‘Rocketman’).

Serien skal ikke forveksles med Barry Levinsons kommende film ‘Francis and The Godfather’, som pudsigt nok omhandler skabelsen af selvsamme filmklassiker. ‘Rain Main’-instruktørens nye film, der har Oscar Isaac, Jake Gyllenhall, Elisabeth Moss og Elle Fanning på rollelisten, fokuserer i stedet på Coppola og en anden producer, Robert Evans.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af