Armie Hammer er gået i rehab for »sex issues«

Armie Hammer er gået i rehab for »sex issues«
Armie Hammer i 2018. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images for HFA)

Den voldtægtsanklagede ‘Call Me By Your Name’-stjerne Armie Hammer er tjekket ind på en rehab-klinik i Florida. Og han har atter sin hustru Elizabeth Chambers opbakning på sidelinjen.

Det oplyser Vanity Fair baseret på tre unavngivne kilder »tæt på Hammer«, og uddyber, at skuespilleren den 29. maj fløj fra familiens ferieresidens på Cayman-øerne, hvor Chambers og parrets børn fulgte ham til lufthavnen.

Siden januar i år har Hammer stået i centrum for en af de mest bizarre Hollywood-skandaler i nyere tid, idet skuespilleren er blevet beskyldt for kannibalistiske tendenser, stofmisbrug og en række seksuelle overgreb på ekskærester udsprunget af Hammers angiveligt voldsomt intense forkærlighed for S/M.

Samtidig er skeletterne væltet ud af hele det stenrige Hammer-dynastiets skab med afsløringer af korruption, mord, kunstsvindel og venskaber med diktatorer, der går flere generationer tilbage.

Armie Hammer og Gal Gadot i ‘Death on the Nile’. (Foto: PR)

Hammer og hans advokat har taget skarpt afstand fra anklagerne og fremført, at kvinderne selv var indforståede med sexakterne. Men at stjernens højt profilerede karriere har lidt et fatalt knæk, er der ikke megen tvivl om:

Efter nødtvunget at have trukket sig fra en romcom med Jennifer Lopez og en serie om tilblivelsen af ‘The Godfather’, svæver dramaet ‘Death on the Nile’s biografskæbne senere på året i det uvisse (filmen blev indspillet før anklagerne ramte, og har Gal Gadot og Hammer i hovedrollerne).

I foråret forlød det, at Elizabeth Chambers havde søgt om skilsmisse efter 10 års ægteskab, og på Instagram erklærede hun sin uforbeholdne støtte til de kvinder, der er stået frem med anklagerne mod Hammer.

Efterfølgende har parret dog, ifølge Vanity Fairs kilder, nærmet sig hinanden igen for familiens skyld.

Hammer skal i behandling for »stofmisbrug, alkoholisme og ‘sex issues’«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af