Se den nye trailer til mordmysteriet ‘Døden på Nilen’ – med Gal Gadot og udstødte Armie Hammer

Se den nye trailer til mordmysteriet ‘Døden på Nilen’ – med Gal Gadot og udstødte Armie Hammer
Armie Hammer og Gal Gadot i 'Døden på Nilen'. (Foto: PR)

For tiden er Kenneth Branagh aktuel i Oscar-ræset med sin semi-selvbiografiske film ‘Belfast’. Før vi får det personlige, historiske drama at se, har instruktøren og skuespilleren imidlertid premiere på en anden film.

Udgivelsen af ‘Døden på Nilen’ har været et stykke tid undervejs. Første trailer fik vi ifølge The Playlist tilbage i august 2020. Siden har vi oplevet et par corona-nedlukninger – og så bliver en af filmens prominente skuespillere, Armie Hammer, set i et noget anderledes lys.

Armie Hammers karriere er således kørt helt i sænk, efter en voldtægtsanklage og anklager om fysisk og psykisk vold mod kvinder kom frem i år. Senest meddelte den udstødte ‘Call Me By Your Name’-skuespiller, at han var gået i rehab for alkohol- og stofmisbrug samt »sex issues«.

Trods anklagerne kan Hammer altså snart igen ses på det store lærred i ‘Døden på Nilen’, hvor han optræder som del af et større ensemble-cast blandt folk som Gal Gadot, Letitia Wright, Annette Bening, Russell Brand, Tom Bateman, Emma Mackey og Rose Leslie.

Filmen er en efterfølger til ‘Mordet i Orientekspressen’, og instruktør Branagh indtager således igen hovedrollen som den klassiske detektiv Hercule Poirot, der skal opklare et mordmysterie i Ægypten blandt velklædte overklassefolk.

‘Døden på Nilen’ får (forhåbentlig) biografpremiere 10. februar, og du kan se den nye trailer herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af