Vanessa Kirby erstatter Jodie Comer i Ridley Scotts Napoleon-film

Vanessa Kirby erstatter Jodie Comer i Ridley Scotts Napoleon-film
Vanessa Kirby i 'Pieces of a Woman'.

Ridley Scott havde et produktivt 2021 med premiere på både ridderfilmen ‘The Last Duel’ og modesatiremelodramaet ‘House of Gucci’.

Og den 84-årige mester bag klassikere som ‘Blade Runner’ og ‘Alien’ hviler ikke på laurbærrene. Han er vel på vej med sin næste storfilm, ‘Kitbag’, hvor ingen ringere end Joaquin Phoenix spiller ingen ringere end Napoleon.

Det var oprindeligt meningen, at ‘Killing Eve’-stjerne Jodie Comer, som også var med i ‘The Last Duel’, skulle have spillet kejserinden Josephine over for Phoenix, men hun har nu måttet trække sig fra projektet på grund af kalendersammenstød.

I stedet har Scott så udset sig en anden af Hollywoods allermest lysende talenter, Vanessa Kirby, der blev Oscar-nomineret for ‘Pieces of a Woman’ sidste år og desuden er kendt for ‘The Crown’ og ‘Mission: Impossible’-filmene.

Det må siges at være en fuldgod erstatning til filmen, der laves for Apple skal starte optagelser i foråret og derfor sandsynligvis først får premiere næste år.

Inden da kan Joaquin Phoenix snart ses i de danske biografer i Mike Mills roste ‘C’Mon C’Mon’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af