Wes Anderson laver sin første film for Netflix – med Benedict Cumberbatch i hovedrollen

Wes Anderson laver sin første film for Netflix – med Benedict Cumberbatch i hovedrollen
Wes Anderson under Cannes-festivalen i 2020. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Mens vi i spænding venter på Wes Andersons kommende film, ‘Asteroid City’, som vi endnu ved meget lidt om, er den texanske instruktør allerede i fuld gang med sin næste igen.

Ifølge et tweet fra UK Daily Mails Baz Bamigboye bliver Andersons næste film hans første for Netflix. Det er en filmatisering af novellesamlingen ‘The Wonderful Story of Henry Sugar’ af Roal Dahl, en forfatter, instruktøren tidligere har tacklet med stop motion-filmen ‘Fantastic Mr. Fox’.

Om den nye film bliver animation eller liveaction, vides ikke, men det er ifølge Baz Bamigboye Benedict Cumberbatch, der skal indtage hovedrollen som den blinde rige Henry Sugar, der opdager en særlig måde at få sit syn tilbage på.

Wes Anderson har været på lidt af en Europa-tur med sine nyeste film. Hans seneste, ‘The French Dispatch’, der havde verdenspremiere så sent som i sommer, blev optaget i Frankrig, ‘Asteroid City’ blev optaget i Spanien, og nu rykker han til England med ‘The Wonderful Story of Henry Sugar’.

Hvornår filmen får premiere, vides endnu ikke, men det bliver med sikkerhed tidligst i 2023.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af