Amanda Seyfried spiller virkelig storsvindler i serien ‘The Dropout’ – se traileren

Amanda Seyfried spiller virkelig storsvindler i serien ‘The Dropout’ – se traileren
Amanda Seyfried i 'The Dropout'. (Foto: Hulu/Disney+)

Hele to filmatiseringer af den virkelige svindler-entreprenør Elizabeth Holmes’ gerninger på trapperne. Og den første har Amanda Seyfried i hovedrollen som amerikaneren, der i sidste måned blev kendt skyldig i at have snydt sine investorer.

Elizabeth Holmes’ historie er knapt så almen viden i Danmark som i USA, men i løbet af de sidste 20 år formåede hun at blive en af de yngste selvgjorte milliardærer nogensinde – for siden at miste det hele igen.

Holmes startede selskabet Theranos, som revolutionerede blodtests med en maskine, der kun krævede én enkelt dråbe blod for at køre tests. Men succesen byggede på en løgn, hvorfor Holmes nu står til op mod 20 års fængsel.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Naveen Andrew spiller Holmes’ forretningspartner Ramesh Balwani. Seriens showrunner er Elizabeth Meriweather, som også stod bag ’New Girl’, og Laurie Metcalf, Elizabeth Marvel, Michael Ironside, William H. Macy og Stephen Fry er ligeledes på rollelisten.

Den anden filmatisering om Holmes, ’Bad Blood’, skal instrueres af Adam ‘Don’t Look Up’ McKay, med Jennifer Lawrence som Elizabeth Holmes.

’The Dropout’ har premiere 3. marts på Hulu i USA, mens alle seriens afsnit lander på Disney+ herhjemme 20. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af