Animeret ’The Boys’-spinoff låner fra ’Rick and Morty’ – se teaseren

Animeret ’The Boys’-spinoff låner fra ’Rick and Morty’ – se teaseren
'Diabolical' (Foto: Amazon Prime Video)

Teaseren til den animerede spinoff af den ultravoldelige,superhelteparodi ’The Boys’ er landet og varsler otte unikke afsnit i hver deres stil.

I teaseren lægger Christian Slater stemme til en fast food-reklame for Vought-a-Burger, der parodiere den amerikanske kæde Whataburger, kombineret med den onde medievirksomhed Vought fra ’The Boys’-universet, som skaber superhelte ved at eksperimentere på børn.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Seriens otte afsnit er hver skrevet af forskellige forfattere, heriblandt Seth Rogen, Awkwafina, Justin Roiland, Andy Samberg og Aisha Tyler. Hvert afsnit kommer til at have sit eget visuelle udtryk, som teaseren blander sammen.

Vi kan sandsynligvis regne med, at ’Rick and Morty’-animationsstilen bliver brugt i afsnittet skrevet af Justin Roiland, som lægger stemme til både Rick og Morty og skriver serien.

Rollelisten kommer ud over Antony Starr og Elisabeth Shue, som spiller Homelander og Madelyn Stillwell i ’The Boys’, til at indeholde navne som Simon Pegg, Christian Slater, Michael Cera, Ben Schwartz, Don Cheadle og Kumail Nanjiani for blot at nævne et par.

Hvordan serien reelt kommer til at se ud, viser teaseren ikke, men propfyldt med star power er den i hvert fald.

’The Boys: Diabolical’ kan ses på Amazon Prime Video fra 4. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af