Danica Curcic, Victoria Carmen Sonne og Cyron Melville castet til ‘Riget Exodus’

Danica Curcic, Victoria Carmen Sonne og Cyron Melville castet til ‘Riget Exodus’
Henning Jensen, Danica Curcic og Charlotte Sieling i 'Riget Exodus' (Foto: Henrik Ohsten)

Viaplay, DR og Zentropa har netop offentliggjort endnu flere skuespillere til deres fortsættelse af Lars von Triers overnaturlige hospitalsserie ’Riget’. Der er mange tilbagevendende fra seriens første to sæsoner i 1994 og ’97, men også en håndfuld nye ansigter.

Blandt de nye ansigter skal Danica Curcic og Charlotte Sieling spille to nye læger på neurokirurgisk afdeling. Victoria Carmen Sonne er med som en medicinstuderende på søvnklinikken, og Cyron Melville er med i rollen som en politibetjent. Jens Albinus skal spille den spirituelle psykiater Dr. Parok, som sælger ånder, han fanger på Rigets tag.

Af det tilbagevendende cast kan fans især glæde sig over, at Birthe Neumann, Birgitte Raaberg, Henning Jensen og Solbjørg Højfeldt vender tilbage i deres roller som sekretær Fru Svendsen, hjertekirurg Judith, Hospitalsdirektør Bob og sygeplejerske Camilla.

Det har allerede været ude, at Bodil Jørgensen, Ghita Nørby, Nikolaj Lie Kaas, Lars Mikkelsen, Nicolas Bro, Søren Pilmark, Peter Mygind, Udo Kier, Laura Christensen, Mikael Persbrandt, Tuva Novotny, David Dencik, Alexander Skarsgård, Ida Engvoll, Anders Mossling og Asta August er på rollelisten.

’Riget Exodus’ kommer til at fortsætte og afslutte historien fra 90’erne og besvare en del af de uafklarede spørgsmål, vi sad tilbage med efter sidste afsnit. Søvngængeren Karen (Bodil Jørgensen) forsøger at redde hospitalet fra ondskaben, efter hun på mystisk vis vågner op foran Riget.

Lars von Trier har ligesom som ved originalen skrevet serien med Niels Vørsel. ’Riget Exodus’ har ikke en specifik premieredato endnu, men kan forventes i løbet af 2022, først på Viaplay, derefter på DR.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af