Efter ‘Normal People’ kommer nu Sally Rooney-serien ’Conversations with Friends’ – se teaseren

Efter ‘Normal People’ kommer nu Sally Rooney-serien ’Conversations with Friends’ – se teaseren
Alison Oliver som Frances i 'Conversations with Friends' (Foto: PR)

Serie-adaptationen af Sally Rooneys bog ’Normal People’ blev en stor succes i 2020. Så stor at skaberne af serien endnu en gang har teamet op med Sally Rooney, denne gang for at filmatisere hendes første bog, ’Conversations with Friends’.

Serien handler om den 21-årige collegestuderende Frances, som sammen med sin ekskæreste/bedste ven Bobbi optræder med spoken word i Dublin. En dag møder de det ældre par Melissa og Nick, som er henholdsvis forfatter og skuespiller.

Inden længe begynder Bobbi og Melissa at flirte med hinanden, mens Nick og Frances indleder en hemmelig affære. Hvilket for alvor begynder at teste Frances og Bobbis ellers solide venskab.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sally Rooney har ligesom med ’Normal People’ skrevet serien sammen med Alice Birch, som instrueres delvist af Lenny Abrahamson, som udover at instruere ’Normal People’ stod bag Brie Larson-filmen ’Room’. Castet er derimod helt nyt med Alison Oliver, Joe Alwyn, Sasha Lave og Jemima Kirke som de to par.

’Conversations with Friends’ kommer på Hulu til maj – hvor og hvornår den får dansk premiere, er endnu uvist.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af