Her er det lovende cast til serieudgave af Sally Rooneys ‘Normal People’-forløber

Her er det lovende cast til serieudgave af Sally Rooneys ‘Normal People’-forløber
Jemima Kirke i 'Girls'. (Foto: PR.)

Sidste år blev tv-serien ‘Normal People’, baseret på Sally Rooneys bestseller, en stor succes. Det gjorde den ikke mindst i kraft af relativt ukendte Daisy Edgar-Jones og Paul Mescals arbejde i hovedrollerne som Marianne og Connell.

Faktisk blev serien, der herhjemme kunne serien ses på DR, så stort et hit, at Hulu, som stod bag ’Normal People’, bestilte en tv-adaption af Sally Rooneys ligeledes roste debutroman ’Conversations with Friends’.

Nu kan folkene bag ifølge The Playlist så tilføje de første navne til rollelisten i form af Sasha Lane, Joe Alwyn og Jemima Kirke. Lane er bedst kendt for gennembruddet ’American Honey’, hvor hun spillede over for Shia LaBeouf. Alwyn fik sit gennembrud i ’The Favourite’, og Jemima Kirke huskes bedst for rollen som Jessa fra ’Girls’.

Derudover ser det ud til, at instruktør Lenny Abrahamson og manuskriptforfatter Alice Birch har taget et sats med den ukendte Alison Oliver som det fjerde navn på rollelisten.

’Conversations with Friends’ handler om den 21-årige collegestuderende Frances, som sammen med sin ekskæreste/bedste ven Bobbi optræder med spoken word i Dublin. En dag møder de det ældre par Melissa og Nick, som er henholdsvis forfatter og skuespiller. Og inden længe begynder Bobbi og Melissa at flirte med hinanden, mens Nick og Frances indleder en hemmelig affære. Noget der for alvor begynder at teste Frances og Bobbis ellers solide venskab.

»Jeg er meget spændt på at samarbejde med disse fire fremragende skuespillere for at lave Sallys fantastiske roman om til en tv-serie«, siger Lenny Abrahamson, som også stod bag ’Normal People’, i en officiel udtalelse.

Efter planen begynder optagelserne senere i år i Dublin, hvorefter premieredatoen formentlig vil falde i løbet af 2022. Hvornår den kommende serie lanceres til Danmark, er stadig for tidligt at spå om.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af