’Normale mennesker’-stjernen Paul Mescal turde ikke læse sine beskeder i kølvandet på sexscener

’Normale mennesker’-stjernen Paul Mescal turde ikke læse sine beskeder i kølvandet på sexscener
Paul Mescal i 'Normal People'.

Den nyligt Emmy-nominerede irske skuespiller Paul Mescals liv blev vendt fuldstændig på hovedet, da han brillerede i hovedrollen som Connell Waldron i BBC-hitserien ’Normale mennesker’.

Ud over at serien blev hans helt store gennembrud som skuespiller, blev Mescal nemlig ydermere i kølvandet på sin rolle udråbt til lidt af et internationalt sexsymbol.

Dén omvæltning har været svær at vænne sig til for den 24-årige skuespiller, der til magasinet Elle fortæller, at han på grund af den ekstreme opmærksomhed på hans krop og udseende, har følt sig »objektiviseret« efter sin medvirken i serien.

‘Normale mennesker’, som fik dansk premiere i april, er baseret på Sally Rooneys roman af samme navn. Heri følger man den komplicerede kærlighedsrelation mellem Connell og Marianne præget af lidenskabelig sex og skiftende magtbalancer. Særligt sexscenerne har fået stor opmærksomhed for deres realisme, og det er disse, der har været medvirkende til at skabe sexsymbol-hypen, mener Mescal:

»De intime sexscener gør det ikke lettere. Jeg tør ikke læse nogle af de intense privatbeskeder, jeg modtager. Men det er dog ikke nok, til at afskrække mig fra branchen.« tilføjer han.

Derudover påpeger Mescal det komplekse og ubehagelige ved, at folk bliver tiltrukket af en karakter, man spiller: »Hvis nogen går på date med mig, er jeg ikke Connell. Og jeg vil heller ikke være ham«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af