Medie: Quentin Tarantino forhandler om at instruere ventet seriecomeback

Medie: Quentin Tarantino forhandler om at instruere ventet seriecomeback
Quentin Tarantino under Cannes-festivalen i 2019. (Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Vi venter i spænding på, hvilken film der bliver Quentin Tarantinos tiende og sidste.

Instruktøren har været relativt tydelig (og nogle gange vægelsindet) omkring, at han vil stoppe filmværket med nummer 10, fordi han har set mange andre store instruktører blive dårligere og dårligere med årene. Men det betyder så til gengæld ikke, at Tarantino ikke kan lave alt muligt andet – skrive bøger, instruere teater og … lave tv.

Det anerkendte branchemedie Deadline.com erfarer, at Quentin Tarantino er i tidlige forhandlinger om at instruere ét eller to afsnit af serien ‘Justified’.

Det blev for nylig annonceret, at serien, der ellers lukkede og slukkede efter seks sæsoner i 2015, bliver genoplivet. I serien spiller Timothy Olyphant den barske sherif Rayland Givens, der efter en skudmisere blev forflyttet fra storbyen til sin hjemby i Kentucky. I genoplivningen med undertitlen ‘City Primeval’ rejser Givens til Detroit for at jagte en morder kendt som The Oklahoma Wildman.

Det kan måske virke lidt random, at Tarantino vil instruere afsnit af ‘Justified’. Men det skal ses i lyset af, at instruktøren er kæmpe fan af forfatteren Elmore Leonard, hvis bøger ligger til grund for serien, og som Tarantino selv har filmatiseret med ‘Jackie Brown’.

Han har desuden et godt forhold til evigt cool Timothy Olyphant, der var cowboy-skuespiller i ‘Once Upon a Time in Hollywood’.

Det skal bemærkes, at det ikke er endeligt bekræftet, at Tarantino dirigerer ‘Justified’-settet, men det vil unægteligt få opmærksomheden om fortsættelsen til at stige et par hundrede procent.

‘Justified’ kan ses på Amazon Prime Video, og det kan i øvrigt kun anbefales.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af