Netflix deler premieredato for fjerde sæson ‘Stranger Things’ – femte sæson bliver seriens sidste

Netflix deler premieredato for fjerde sæson ‘Stranger Things’ – femte sæson bliver seriens sidste
Millie Bobby Brown i 'Stranger Things' sæson 4. (Foto: Netflix)

Sæt kryds i kalenderen: Netflix har netop annonceret premieredatoen for fjerde sæson af ‘Stranger Things’, der udkommer i to dele til sommer.

Første del lander på streamingplatformen 27. maj, mens anden del rammer tjenesten 1. juli. Den nye lanceringsform skyldes, at den kommende sæson næsten dobbelt så lang som sine forløbere.

Det fortæller serieskaberne Duffer-brødrene i et åbent brev til alle ‘Stranger Things’-fans. Her lyder det samtidig, at serien vil lukke og slukke med en netop annonceret femte sæson, som det længe har været rygtedes.

»For syv år siden planlagde vi i store træk hele ‘Stranger Things’. Dengang regnede vi med, at historien ville vare fire til fem sæsoner. Den viste sig at være for stor til at fortælle over fire sæsoner, men – som I snart selv vil få at se – nærmer vi os hastigt finalen. Sæson fire bliver den næstsidste sæson. Sæson fem bliver den sidste«, skriver duoen.

I samme ombæring skriver de, at der fortsat er »mange flere medrivende historier at fortælle fra ‘Stranger Things’-universet – nye mysterier, nye eventyr og nye uventede helte«. Der er således lagt i kakkelovnen til, at universet kan videreføres i en eller flere spinoffs.

Den officielle plotsynopsis til sæson fire lyder: »Der er gået seks måneder siden Slaget ved Starcourt, der bragte både rædsel og ødelæggelse til Hawkins. Vores gruppe af venner kæmper nu med eftervirkningerne og er for første gang adskilt – og det at skulle navigere i den kompleksitet, der følger med high school, har ikke gjort tingene nemmere. Som alting er allermest sårbart, dukker en ny og rædselsvækkende overnaturlig trussel op – og med den følger et gruopvækkende mysterium, der, såfremt det bliver løst, potentielt kan gøre en ende på rædslerne fra The Upside Down«. 

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af