Ny ‘Stranger Things’-trailer løfter sløret for en dyster forhistorie i sæson 4

Ny ‘Stranger Things’-trailer løfter sløret for en dyster forhistorie i sæson 4
'Stranger Things'. (Foto: PR)

Det er allerede over to år siden, at tredje sæson af ‘Stranger Things’ havde premiere, og vi skal desværre ind i 2022, før den 80’er-nostalgiske science fiction-serie vender tilbage. For at holde de mange fans lidt i skak indtil da, har Netflix nu delt en ny trailer.

Tikkene ure har fyldt i de to hidtidige teasere til ‘Stranger Things’ sæson 4, og sådan et finder man også i den nye trailer, der har undertitlen ‘Creel House’.

Videoforsmagen viser Will, Lucas, Dustin, Max og Steve bryde ind i et gammel forladt hus, hvor der netop står et gammelt bornholmerur og tikker faretruende, indtil dets glas til slut sprænger.

Inden slængets ankomst til huset ser vi et flashback med en børnfamilie, der flytter ind i selvsamme bolig. Blinkende lamper, en død kanin i forhaven og to muligvis livløse børn på stuegulvet mere end indikerer, at der er sket forfærdelige ting på adressen.

Hvad har Creel-familien fra fortiden så med vores velkendte Hawkins-crew at gøre? Måske har deres to børn relation til det laboratorium, som Eleven i sin tid flygtede fra, og som også figurerede i en tidligere teaser for fjerde sæson. I den nye trailers beskrivelse på Youtube står der i hvert fald tallene »003/004«.

Se traileren herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af