Netflix deler teasertrailer og premieretidspunkt for ‘Stranger Things’ sæson 4

Netflix deler teasertrailer og premieretidspunkt for ‘Stranger Things’ sæson 4
'Stranger Things'. (Foto: PR)

Vi var nok mange, der havde håbet, at fjerde sæson ‘Stranger Things’ var lige om hjørnet. Det er trods alt allerede to år siden, at tredje sæson blændede over skærmen.

Men ventetiden på streamiggigantens blockbusterserie, der har været ramt af coronanedlukning, bliver lang. Det bekræfter Netflix i en ny teasertrailer for flagskibet, hvor det fremgår, at ‘Stranger Things’ først vender tilbage i 2022.

Den 30 sekunder korte teaser byder ikke på meget plotinformation, men en række stemningsmættede billeder. Således kan vi blandt andet se frem til en langhåret Eleven og Hopper med en flammekaster.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sæson tre sluttede på en (lidt irriterende) cliffhanger, da det viste sig, at Hopper havde overlevet den store eksplosion, og blev holdt fanget i en sovjetisk fangelejr.

Siden har en teaser åbnet op for, at Matthew Modines karakter, Dr. Matthew Brenner, også vil vende tilbage. Han er dog ikke at se i den nye teaser.

Duffer-brødrene har tidligere udtalt til The Hollywood Reporter, at sæson fire ikke bliver afslutningen på hitserien. I et interview med Collider afslørede David Harbour tidligere på året, at den nye sæson bliver »større i omfang og skala. Selv i forhold til locations bliver det større, fordi vi ikke længere kun befinder os i Hawkins. Vi introducerer nye ting, men vi strammer også nettet og begynder at arbejde os i en bestemt retning for at få serien til at have en klar, ren, specifik og definitiv slutning på et tidspunkt, hvilket jeg ikke kan tale mere om på nuværende tidspunkt«.

Præcis hvornår ‘Stranger Things’ udkommer i 2022 er endnu uvist. Sidste sæson havde premiere i juli, mens de forgående to sæsoner løb over skærmen i efteråret.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af