En gammel kending vender tilbage i dyster teaser til ‘Stranger Things’ sæson 4

En gammel kending vender tilbage i dyster teaser til ‘Stranger Things’ sæson 4
'Stranger Things'. (Foto: PR)

En ny teaservideo til den ventede fjerde sæson af ‘Stranger Things’ er blevet lagt på Youtube, og den er skræddersyet til at igangsætte alverdens fanteorier: Er det et flashback, en drøm eller helt nye hændelser?

I den korte video er vi tilbage på Hawkins National Laboratory, hvor Eleven gennem sin opvækst som bekendt blev udsat for eksperimenter. Mens lydsiden er fyldt med dyster musik, ser vi en gruppe legende børn i hospitalsdragter på laboratoriet, inden Dr. Brenner viser sig i billedet med ryggen til kameraet.

»I dag har jeg planlagt noget meget specielt til jer. Eleven, hører du efter?«, siger Matthew Modines karakter, der ikke har vist sig i serien, siden han blev angrebet af en demogorgon i anden sæson. Som en tidligere teaser har afsløret, er en ‘Stranger Things’-karakter aldrig helt død, før man har set vedkommendes lig.

Kameraet zoomer ind på en dør med tallet 11 påsat, og videoen slutter med et nærbillede af skuespiller Millie Bobby Brown, der åbner øjnene, som vågner hun fra et mareridt.

Herunder kan du se den nye videoteaser til fjerde sæson, hvis premieredato Netflix endnu ikke har annonceret.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af