Robert Pattinson kalder den kommende Batman-film »trist«

Robert Pattinson kalder den kommende Batman-film »trist«
Robert Pattinson som 'The Batman'. (Foto: Warner)

Der var meget diskussion om, hvorvidt Robert Pattinson var egnet til at spille Batman, mestendels på grund af Batman-fans, der ikke havde set ham i andet end ’Twilight’.

Traileren beroligede de fleste, men nu kommer Robert Pattinson med en advarsel, eller forventningsafstemning, kan man måske kalde det.

I et interview med GQ åbner han op om, hvor isolerende det var at spille Batman, i hvad der endte med at være 18 måneder, på grund af pandemien.

»Naturen af optagelserne var meget isolerende, vi skød altid om natten, det var mørkt hele tiden, og jeg følte mig meget alene. Selv bare at være i dragten hele tiden. Jeg måtte ikke forlade studiet, så jeg kom sjældent ud … Jeg så meget, meget, meget død ud bagefter«.

Batmans alter ego Bruce Wayne plejer at være en karismatisk playboy, men Pattinson spiller ham anderledes.

»Han er lidt en weirdo som Bruce og en weirdo som Batman. Det er lidt underforstået at han har haft et sammenbrud. Den ting, han gør, virker ikke engang, der er gået to år, og kriminaliteten er blevet værre, siden Bruce startede med at være Batman«, siger han til GQ.

Pattinson mener også, at det kommer til at være en anderledes film, end vi er vant til at se superhelten i. »Det er en trist film. Det handler om, at han prøver at finde et element af håb, i sig selv, ikke kun i byen. Det er en ret sindssyg ting at gøre: ’Den eneste måde, jeg kan leve på, er at klæde mig ud som en flagermus’«.

’The Batman’ har dansk premiere 3. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af