Se Austin Butler som Elvis Presley i traileren til Baz Luhrmanns ventede biopic

Se Austin Butler som Elvis Presley i traileren til Baz Luhrmanns ventede biopic
Austin Butler som Elvis Presley i 'Elvis'. (Foto: PR)

Austin Butler står foran sit store gennembrud med titelrollen i Baz Luhrmanns ‘Elvis’, der følger kongen af rock over en periode på 20 år.

Den første trailer til filmen er netop blevet frigivet, og her er forholdet mellem Presley og hans enigmatiske manager Oberst Tom Parker i fokus.

Vi ser blandt andet, hvordan ingen tror på Presley til at starte med. Det bliver der dog hurtigt lavet om på, da han viser sit umiskendelige talent på en scene og Parker springer til for at repræsentere ham. Samtidig figurerer USA’s uskyldstab med mordet på blandt andre Martin Luther King som bagtæppe for filmen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rollen som Elvis var yderst ombejlet i castingprocessen, hvor folk som Miles Teller, Ansel Elgort og Harry Styles var i spil til rollen. Valget faldt i sidste ende på Butler, der seneste gjorde sig bemærket i Quentin Tarantinos ‘Once Upon a Time in Hollywood’ og ellers er kendt for serier som ‘The Carrie Dairies’ og ‘The Shannara Chronicles’.

På rollelisten finder man desuden Olivia DeJonge (‘The Visit’) som Elvis’ kone Priscilla, Oscar-nominerede Kodi Smit-McPhee som Jimmy Rodgers og Kelvin Harrison Jr. som B.B. King.

Luhrmann har tidligere vist sit mesterskab som musikalsk instruktør: Fra ‘Strictly Ballroom’ og ‘Romeo & Julie’ til ‘Moulin Rouge!’, ‘The Great Gatsby’ og Netflix-serien ‘The Get Down’ – alle værker, der lever højt på sin ikoniske musik.

‘Elvis’ får premiere 23. juni.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af