’The Sopranos’-slutning får nyt twist i Super Bowl-reklame

’The Sopranos’-slutning får nyt twist i Super Bowl-reklame
Familien Sopranos venter på Meadow i sidste scene af 'The Sopranos' (Foto: Will Hart/HBO)

Denne artikel indeholder en spoiler for slutningen af ’The Sopranos’

»Woke up this mornin’

Got yourself a gun…«

De bløde toner fra ’The Sopranos’-introen varmer med det samme hjertet på fans af alle tiders gangstersoap, så man næsten glemmer kapitalismens hang til at genoplive alt, hvad vi har kært, for at kunne sælge nye produkter til os.

Seriens åbne slutning har været diskuteret, siden den blev sendt i 2007. Tony sidder og venter på sin familie på en restaurant. Kun datteren Meadow mangler at ankomme, men hun har problemer med at parallelparkere. Døren går op, men hvem kommer ind? Meadow, politiet, en lejemorder?

I en Chevrolet-reklame fra gårsdagens Super Bowl genskabes den ikoniske intro, men denne gang er det Jamie-Lynn Sigler (som spillede Meadow), der tager køreturen fra New York til New Jersey. Hun ankommer til restauranten, Tony sad og ventede i for 15 år siden, men denne gang har hun ingen problemer med at parkere.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som det kan ses i reklamen, er det denne gang Robert Iler, der spillede Tonys søn A.J., som venter ved restauranten. Det hverken be- eller afkræfter, hvad Tonys skæbne var, men viser, at hans børn i det mindste ser ud til at klare sig godt.

Det er usikkert, om reklamen rent faktisk er kanon, men den blev instrueret af serieskaber David Chase, så måske vi bare skal tage den for gode varer?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af