Ben Affleck og Ana de Armas’ åbne forhold går i opløsning i ny erotisk thriller – se traileren til ‘Deep Water’

Ben Affleck og Ana de Armas’ åbne forhold går i opløsning i ny erotisk thriller – se traileren til ‘Deep Water’
Ana De Armas i 'Deep Water' (Foto: PR)

Efter adskillige forsinkelser kan vi endelig snart se filmen, der startede Ben Affleck og Ana de Armas’ forhold.

Den erotiske thriller ‘Deep Water’ fra instruktør Adrian Lyne ser dog ikke ud til at være nogen synderligt romantisk affære.

Affleck og de Armas spiller parret Vic og Melinda, der indleder et farligt psykologisk spil, da deres kærlighedsløse ægteskab kun holdes sammen af en aftale om, at Melinda kan have så mange elskere, som hun vil.

Vic er til at starte med pirret af tanken om et åbent forhold, men som vi ser i traileren eskalerer det hele langsomt og ender med mord. Men hvem er den skyldige?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Adrian Lyne har tidligere stået bag erotiske thrillers som ‘Fatal Attraction’ og ‘Indecent Proposal’. ‘Deep Water’ markerer hans første film i 20 år.

Sam Levinson (‘Euphoria’) og Zach Helm har skrevet manuskript til filmen baseret på en roman af Patricia Highsmith, hvis bøger også er blevet filmatiseret i spændingsfilm som ‘Strangers on a Train’ og ‘The Talented Mr. Ripley’.

På rollelisten ses desuden Tracy Letts (‘Lady Bird’), Lil Rel Howery (‘Get Out’), Finn Wittrock (‘Unbroken’) og Jacob Elrodi (‘Euphoria’).

‘Deep Water’ skulle oprindeligt have haft biografpremiere i 2020, men er siden blevet udskudt adskillige gange. Affleck og de Armas fandt sammen under optagelserne til filmen, men er efterfølgende gået hver til sit.

Herhjemme får ‘Deep Water’ premiere på Amazon Prime Video 18. marts.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af