Chris Rock bryder tavsheden om Will Smith-lussing: »Jeg er stadig ved at bearbejde det«

Chris Rock bryder tavsheden om Will Smith-lussing: »Jeg er stadig ved at bearbejde det«
Chris Rock backstage til Oscar-uddelingen. (Foto: Al Seib /A.M.P.A.S. via Getty Images)

Chris Rock har forholdt sig tavs, efter Will Smith slog ham i ansigtet på direkte fjernsyn under Oscar-uddelingen natten til mandag.

I hvert fald indtil nu. I går aftes optrådte Rock med sit nye standupshow i Boston, hvor han kort påtalte hændelsen, som han siger, at han stadig er i gang med at bearbejde.

Da han trådte ind på scenen, blev han mødt af en flere minutter lang stående klapsalve fra publikum, så han til sidst måtte udbryde: »Whoa, okay! Yo, lad mig begynde på showet!«

Herefter sagde han ironisk: »Hvordan var jeres weekend?« til latterudbrud fra publikum.

»Jeg har ikke forberedt en masse om, hvad der skete, så hvis I kom for at høre om det, har jeg et helt show forberedt, som jeg skrev før weekenden. Jeg er stadig ved at bearbejde, hvad der skete. På et tidspunkt vil jeg tale om lortet. Og det vil være seriøst og sjovt«, sagde Rock.

Heromkring kan man i en lydfil fra Variety (se nederst) høre flere publikummer råbe »fuck Will Smith«, hvilket komikeren ignorerede, inden han fortsatte sit planlagte show:

»Nu vil jeg fortælle jokes. Det er bare rart at være uden for«.

Seneste nyt i sagen om Will Smith er en ny pressemeddelelse fra Oscar-Akademiet, der fordømmer skuespillerens handling og forklarer, at Smith faktisk blev bedt om at forlade salen efterfølgende, men nægtede at gå.

Smith har nu i henhold med lovgivning i Californien fået 15 dage til at sende et skriftligt modsvar til Akademiet, inden en disciplinærsag vil blive startet.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af