Florence Pugh i spil til stor rolle i ‘Dune: Del 2’

Florence Pugh i spil til stor rolle i ‘Dune: Del 2’
Florence Pugh i 'Midsommar'. (Foto: PR)

En af tidens mest interessante unge skuespillere er i spil til Denis Villeneuves episke ‘Dune’-univers.

Ifølge Deadline og The Hollywood Reporter er Florence Pugh på tale til den vægtige rolle som Prinsesse Irulan, datter til Kejser Shaddam Corrino IV, i anden del af den ventede filmatisering af Frank Herberts sci-fi-hovedværk.

Prinsessen blev kortvarigt nævnt i slutningen af ‘Dune’, hvor Timothée Chalamets Paul Atreides luftede sin plan for at opnå intergalaktisk fred ved at gifte sig med en af Kejserens døtre. Som den ældste datter kommer Prinsesse Irulan altså til at spille en central rolle i næste film.

Rollen som Kejser Shaddam, der sendte Atreides-familien mod deres endeligt på ørkenplaneten Arrakis, er også i gang med at blive castet. Det samme er rollen som Vladimir Harkonnens nevø, Feyd-Rautha.

Villeneuve arbejder lige nu på manuskriptet til ‘Dune: Del 2’. Han har tidligere udtalt, at han håber at begynde optagelserne i slutningen af sommeren.

Der er med andre ord en lang ventetid forude, før vi får den imødesete opfølger, hvor Paul Atreides skal leve op til Messias-forudsigelserne og lære Frimenernes veje at kende. ‘Dune: Del 2’ er planlagt til premiere 23. oktober 2023.

Florence Pugh er lige nu i gang med optagelserne til Christopher Nolans ventede atombombefilm ‘Oppenheimer’. Hun medvirker også i Olivia Wildes kommende instruktørdebut ‘Don’t Worry Darling’.

Pugh blev Oscar-nomineret for sin præstation i ‘Little Women’, og har desuden imponeret i film og serier som ‘Midsommar’, ‘Little Drummer Girl’ og ‘Lady MacBeth’. Hun tilsluttede sig Marvel-universet med ‘Black Widow’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af