Pete Davidson får sin egen serie i stil med ’Curb Your Enthusiasm’

Pete Davidson får sin egen serie i stil med ’Curb Your Enthusiasm’
Pete Davidson til Met Gala i 2021. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Selvom Pete Davidson fik sit gennembrud på ‘Saturday Night Live’, er han i denne tid mest kendt som Kanye Wests værste fjende, efter han begyndte at date Kim Kardashian.

Kanye har i lang tid truet med at tæve ham og er senest udkommet med en musikvideo, hvor han begraver Davidson levende.

Der er dog ikke kun dårligt nyt for ‘SNL’-komikeren. Deadline rapporterer nu, at en komedieserie baseret på Davidsons liv er under opsejling. Udover at spille hovedrollen skriver Davidson også manuskriptet sammen med ven og samarbejdspartner Dave Sirus og Judah Miller, som producerede filmen ’The King of Staten Island’, som også var semi-baseret på Davidsons liv.

Serien kommer til at hedde ’Bupkis’, som er amerikansk slang for noget værdiløst eller ingenting, og produceres desuden af SNL’s skaber Lorne Michaels gennem hans firma Broadway Video.

’Bupkis’ kommer til at bygge på Pete Davidsons virkelige persona, fortalt med en R-rating. Ifølge Deadline sammenlignes serien med Larry Davids ’Curb Your Enthusiasm’ og kommer til at have et A-listet cast, men ingen er annonceret endnu.

Det betyder ikke nødvendigvis, at Pete Davidson forlader ‘SNL’, da Lorne Michaels de seneste år har tilladt det faste cast at tage orlov for at være med i andre projekter. Før har det været kutymen, at castmedlemmer forlod showet for at forfølge filmkarrieren.

Det vides ikke, hvor serien kommer til at kunne ses, men både Amazon Prime Video og Peacock er ifølge Deadline interesserede.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af