Sandra Bullock fortæller om filmen, hun stadig er flov over: »Den giver ingen mening«

Sandra Bullock fortæller om filmen, hun stadig er flov over: »Den giver ingen mening«
Sandra Bullock og Jason Patric i 'Speed 2: Cruise Control'. (Foto: PR)

Den ikoniske spændingsfilm ‘Speed’ var med til at gøre Sandra Bullock til en af Hollywoods største stjerner i 90’erne, men nogle gange skal man stoppe, mens legen er god.

Efterfølgeren ‘Speed 2: Cruise Control’ var nemlig så katastrofal, at Bullock stadig fortryder filmen den dag i dag.

Det fortæller Bullock i et interview med TooFab i anledning af hendes nye film ‘The Lost City’, der har premiere herhjemme 28. april.

»Jeg har en filmrolle, som ingen støttede op om, og som jeg stadig flov over at have medvirket i den dag i dag. Den hedder ‘Speed 2’. Jeg har været meget udtalt om det. Den giver ingen mening. En langsom båd, der langsomt bevæger sig mod en ø«, siger Bullock.

Oplevelsen var med til at få Bullock til at tvivle på sequel-film generelt, hvilket kun blev forstærket da ‘Miss Congeniality 2: Armed and Dagerous’ også blev slagtet af kritikerne.

Til Variety udtalte Bullock tidligere på måneden: »Jeg havde en regel om ikke at medvirke i sequels, da jeg ikke havde fordelen af at kæmpe for det, jeg virkelig gerne ville. Jeg føler, at jeg – på mine ældre dage – er ved at lære at kæmpe for de ting, jeg tror, vil se bedst ud på lærredet. Jeg er ligeglad med, hvem der bliver sure efter et møde«.

I ‘Speed 2’ skal Annie (Bullock) forsøge at stoppe et krydstogtsskib fra at sejle ind i en olietanker i det caribiske hav sammen med sin nye kæreste, spillet af Jason Patric.

Keanu Reeves takkede nemlig nej til at gentage sin rolle fra ‘Speed’ i efterfølgeren på trods af den første films store succes. Og med god grund må man sige.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af