Simon Rex fra ‘Red Rocket’ sagde nej til en halv million kroner for at påstå at have haft sex med Meghan Markle

Simon Rex fra ‘Red Rocket’ sagde nej til en halv million kroner for at påstå at have haft sex med Meghan Markle
Simon Rex og Suzanna Son i 'Red Rocket' (Foto: PR)

Stjernen i Sean Bakers ’Red Rocket’ er uden tvivl Simon Rex, hvis karriere ifølge hans takketale til Independent Spirit Awards, hvor han vandt for bedste mandlige hovedrolle, var »i toilettet«, før Sean Baker spurgte, om han ville køre halvvejs gennem landet og skyde filmen.

Han havde tidligere spillet med i et par af ’Scary Movie’-filmene, startede karrieren som MTV-videojockey og har også et par solopornofilm under bæltet.

I 2005 medvirkede han i et afsnit af sitcom’en ’Cuts’ med Meghan Markle, lang tid før hun giftede sig med prins Harry.

I et nyligt interview med The Guardian bekræfter Rex nu, at han på et tidspunkt blev tilbudt 70.000 dollars (cirka 470.000 kr.) af adskillige britiske tabloidaviser for at påstå, at han havde haft sex med Markle, som har været konstant forfulgt af tabloidpressen, siden hun giftede sig med prins Harry i 2018.

Selvom tilbuddet kom på et tiltrængt tidspunkt for Rex – »Jeg var fucking fattig. Jeg havde virkelig brug for pengene«, fortæller han – tog han ikke pengene. »Jeg kommer til at være på madkuponer før jeg gør det«.

Markle sendte ham endda et takkebrev, hvor hun skrev: »Det er rart at vide, at gode mennesker stadig findes«.

Brevet har han rammet ind og hængt op derhjemme. Han tilføjede også i et tweet, at hun for resten har meget flot håndskrift.

Efter ’Red Rocket’ har været rundt på festivaler og fået masser af internationale priser og ros ser det ud til, at Simon Rex ikke behøver at genoverveje tilbuddet. Han har adskillige nye filmprojekter i gang.

’Red Rocket’ får dansk biografpremiere 2. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af