Will Smith undskylder til Chris Rock

Will Smith undskylder til Chris Rock
Will Smith under sin Oscar-tale. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Der skulle gå næsten et døgn, inden Will Smith udsendte en officiel undskyldning til Chris Rock, som han gav en lussing under søndagens Oscar-show.

I nat delte Smith en undskyldning på sin Instagram, hvor han tager afstand fra sin opførsel til showet:

»Vold i alle dens former er giftig og destruktiv. Min opførsel under gårsdagens Academy Awards var uacceptabel og utilgivelig. Jokes på min bekostning er en del af jobbet, men en joke om Jadas hårsygdom (pletskaldethed, red.) var for meget for mig at bære og jeg reagerede følelsesmæssigt«, skriver Will Smith og fortsætter:

»Jeg vil gerne offentligt undskylde til dig, Chris. Jeg gik over stregen, og jeg tog fejl. Jeg er flov, og min opførsel viser ikke den mand, jeg gerne vil være. Der er ingen plads til vold i en verden af kærlighed og godhed«.

Han afslutter med igen at undskylde til Akademiet, som han også gjorde det i sin takketale ved selve showet:

»Jeg vil også gerne undskylde til Akademiet, producerne på showet, alle deltagere ved uddelingen og alle, der så med rundt omkring i verden. Jeg vil gerne undskylde til Williams-familien og min ‘King Richard’-familie. Jeg fortryder min opførsel dybt. Det har efterladt en plet på vores ellers smukke rejse«.

Smith gav Rock en lussing, da komikeren lavede en joke om Smiths hustru Jada Pinkett Smiths korte hår, som skyldes lidelsen pletskaldethed. Rock sagde, at han glædede sig til at se hende i ‘G.I. Jane 2’, hvilket fik Smith til at ty til vold på direkte fjernsyn og råbe: »Hold min hustrus navn ude af din fucking mund«.

Under sin (meget lange) takketale formåede Smith ikke at undskylde til Chris Rock.

Efter showet har flere videoer cirkuleret, hvor Smith ufortrødent festede ved Oscar-efterfesterne. Rygterne vil vide, at Oscar-Akademiet i mellemtiden holdt krisemøde for at finde ud af, hvad de skulle stille op med Smith, hvilket indtil videre har resulteret i en formel undersøgelse i sagen.

Vores filmredaktør skrev kort efter showet, at Smith bør beholde sin Oscar-statuette, men i stedet bør smides ud af Oscar-Akademiet.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af