Will Smith og Chris Rock forsonede sig hurtigt med hinanden efter Oscar-slaget, ifølge Diddy

Will Smith og Chris Rock forsonede sig hurtigt med hinanden efter Oscar-slaget, ifølge Diddy
Sean 'Diddy' Combs på scenen til Oscarshowet 2022 (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Det må have været svært for Sean ’Diddy’ Combs at skulle præsentere en Oscar-pris, umiddelbart efter Will Smith stormede op på scenen og slog Chris Rock efter en joke om hans hustru Jada Pinkett Smith.

Da Diddy tog scenen, sagde han først til de to mænd, at de skulle »løse det som familie til efterfesten, men lige nu fortsætter vi med kærlighed«. Der var usikkerhed om, hvor vidt Rock og Smith havde forsonet sig, især da Smith ikke direkte undskyldte til komikeren i sin takketale.

Will Smith er nu kommet med en officiel undskyldning til komikeren, men allerede til efterfesten var de to blevet venner igen, fortæller Diddy til Page Six.

»Det er ikke et problem. Det er overstået. Det kan jeg bekræfte. Det er kærlighed. De er brødre«, sagde han.

Vidner har fortalt The Wrap, at der var politi til stede på aftenen, men at Chris Rock ikke har valgt at anmelde Will Smith. Så der bliver ikke juridiske konsekvenser, men det er stadig usikkert, hvad Akademiets reaktion kommer til at blive.

Ifølge Vanity Fair tog Chris Rock episoden i stiv arm, da han kom ud backstage bagefter.

»Det er den eneste gang, du bliver slået af Muhammed Ali, uden det efterlader et mærke«, havde han ifølge en kilde bemærket med reference til Smiths rolle som bokselegenden i filmen ‘Ali’.

Vores filmredaktør mener, at Smith bør beholde sin Oscar-statuette, men i stedet bør smides ud af Oscar-Akademiet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af