Amy Schumer afslører den Alec Baldwin-joke, hun ikke måtte fortælle til Oscar-showet

Amy Schumer afslører den Alec Baldwin-joke, hun ikke måtte fortælle til Oscar-showet
Amy Schumer som Spider-Man under Oscar-showet. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Amy Schumer, som var en af de tre værter ved årets Oscar-show, har tidligere udtalt, at hun føler sig traumatiseret af den opmærksomhedsstjælende lussing, Will Smith gav Chris Rock undervejs.

Som en måde at kommer videre fra hændelsen delte hun en håndfuld jokes, som hendes advokat frarådede hende at fortælle på Oscar-scenen.

Komikeren fortalte sine jokes til et standup-show i Las Vegas i lørdags, hvorfra Vanity Fair rapporterer. Der var både jokes om Joe Rogan og James Franco, men mest opsigtsvækkende var hendes joke om Alec Baldwin og den forfærdelige tragedie, der skete på settet til hans film ’Rust’, hvor han affyrede en revolver, som dræbte filmens fotograf.

Schumers joke lød: »’Don’t Look Up’ is the name of a movie? More like don’t look down the barrel of Alec Baldwin’s shotgun«.

Tragedien er stadig så ny, at de fleste nok ville anse det for upassende at joke om.

Schumer undrede sig i sit standup-show derefter over, at hun ikke måtte fortælle sine jokes, men at det til gengæld var tilladt at gå op og slå nogen på scenen. Chris Rock, som modtog lussingen, har også selv udtalt en lillebitte smule sig om episoden, men har endnu ikke haft tid til at skrive jokes om det.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af