‘Summer of Soul’-producer raser mod Chris Rock, der overrakte ham en Oscar: »Tak, Chris – din fucking nar«

‘Summer of Soul’-producer raser mod Chris Rock, der overrakte ham en Oscar: »Tak, Chris – din fucking nar«
Holdet bag 'Summer of Soul' på scenen til Oscar-uddelingen. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Will Smiths herostratiske lussing mod Chris Rock løb med opmærksomheden, da Rock skulle uddele prisen for bedste dokumentarfilm ved Oscar-uddelingen.

Hæderen gik til Ahmir ‘Questlove’ Thompson for ‘Summer of Soul‘, og da Rock skulle introducere prisvinderne kaldte han Questloves producere »fire hvide fyre«.

Det er producer Joseph Patel langt fra tilfreds med, som det fremgår af hans Twitter (via Variety):

»Grunden til, at det gør mig utroligt sur, er, fordi jeg var stolt af at være én ud af en håndfuld sydasiatiske personer, der har vundet en Oscar i prisens historie«, siger Patel og fortsætter:

»Jeg var ekstatisk over, at jeg var den tredje sydasiatiske vinder den aften – efter Riz Ahmed og Aneil Karia vandt tidligere på aftenen med ‘The Long Goodbye’. Tre sydasiatiske vindere på samme aften. Det er aldrig sket før! Det er meningsfyldt! Det er historie«.

Patel skriver, at Rock lavede den samme joke aftenen før til et andet arrangement. Han fortæller desuden, at Rocks introduktion har ødelagt sejrsrusen for ham.

»Da jeg kom tilbage til New York i går aftes og så ceremonien på min afspiller, havde jeg ikke nerver til at se det. Det får jeg nok aldrig. Tak, Chris – din fucking nar«

Patel kalder desuden Will Smiths angreb på Rock »selvisk«: »Det frarøvede kategorien sit øjeblik. Det frarøvede andre fantastiske film deres øjeblik til at blive anerkendt, i hvad der var et STÆRKT år for dokumentarer. Det frarøvede ‘Summer of Soul’ og resten af vores hold vores øjeblik. Frarøvede os et højlydt, entusiastisk bifald for en hyldet film«.

Will Smith-sagen er stadig i fuld gang: I går udtalte Chris Rock sig blandt andet for første gang om miseren.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af