Efter ’Normal People’: Se den fulde trailer til ny Sally Rooney-serie med stortalenter i front

Efter ’Normal People’: Se den fulde trailer til ny Sally Rooney-serie med stortalenter i front
Alison Oliver og Joe Alwyn i 'Conversations with Friends'. (Foto: PR)

Hvis du ikke fik stillet Sally Rooney-behovet med seriestorsuccesen ’Normal People’, kan du glæde dig til endnu en serie skåret over den populære forfatters bøger.

Denne gang har ’Normal People’-skaberne kastet sig over Rooneys debutroman ’Conversations With Friends’, der omhandler den 21-årige collegestuderende Frances, som sammen med sin bedste ven og flirt Bobbi møder et ældre par, Melissa og Nick.

Inden længe begynder Bobbi og Melissa at flirte med hinanden, mens Nick og Frances indleder en hemmelig affære. De to parallelle affærer sætter for alvor Frances og Bobbis ellers solide venskab på en prøve.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er debutanten Alison Oliver, der spiller hovedrollen som Frances. Hun får selskab af stortalentet Sasha Lane (’American Honey’) i rollen som Bobbi og upcoming-skuespilleren Joe Alwyn, der tidligere har medvirket i ‘The Favourite’ og ‘Billy Lynn’s Long Halftime Walk’, i rollen som Nick. Jemima Kirk (’Tiny Furniture’) spiller Melissa.

Alwyn går store roller i møde i år, hvor han også medvirker i Lena Dunhams ’Catherine, Called Birdy’ og Claire Denis’ ventede engelsksprogede ’Stars at Noon’, hvor han overtager en rolle, der var tiltænkt Robert Pattinson.

Og vi ved fra ‘Normal People’, at en succesfuld Sally Rooney-filmatisering for alvor kan sætte fut i karrieren: Se bare på Paul Mescal og Daisy Edgar-Jones.

Sally Rooney har ligesom med ’Normal People’ skrevet serien sammen med Alice Birch. Lenny Abrahamson, der udover at instruere ’Normal People’ stod bag Brie Larson-filmen ’Room’, indtager instruktørstolen på en række afsnit.

’Conversations with Friends’ udkommer på den amerikanske streamingtjeneste Hulu til maj – hvor og hvornår den får dansk premiere, er endnu uvist.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af