Ezra Millers karriere hos Warner Bros. hænger angiveligt i en tynd tråd efter trusler og anholdelse

Ezra Millers karriere hos Warner Bros. hænger angiveligt i en tynd tråd efter trusler og anholdelse
Ezra Miller ved 'Fantastiske skabninger'-premieren i New York 2016. (Foto: Michael Loccisano/Getty Images)

Ezra Miller kan meget vel være fortid i DC og andre Warner Bros. storfilm. Det skriver Rolling Stone.

Skuespilleren blev anholdt i slutningen af marts efter et voldeligt optrin på en karaokebar i Hawaii, hvor Miller angiveligt overfusede en ung kvinde, fordi hun sang ‘Shallow’ af Lady Gaga. Skuespilleren blev siden løsladt på kaution.

Et ægtepar fik kort efter løsladelsen et polititilhold mod Miller, som angiveligt brød ind hos dem og truede med at begrave dem. Skuespilleren skulle også have stjålet deres pas og pung. Ifølge Vulture blev der klaget til politiet over Millers opførsel på Hawaii 10 gange i løbet af nogle uger.

Ifølge Rolling Stone har det nu fået Warner Bros. til at skride til handling og diskutere skuespillerens fremtid i deres film. Miller spiller hovedrollen i den kommende DC-film ‘The Flash’, der får premiere i 2023, mens de (Miller identificerer sig som nonbinær, red.) også har en bærende rolle i den biografaktuelle ‘Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmeligheder’.

Rolling Stone skriver, at konsensus ved mødet var at »trykke pause« på alle kommende Miller-projekter. Det er dog ikke bekræftet fra officielt hold og Indiewire skriver, at en kilde fortæller dem, at et sådant møde aldrig fandt sted.

En anden insiderkilde fortæller Rolling Stone, at Miller angiveligt havde hyppige nedbrud under optagelserne til ‘The Flash’, hvor de pludselig begyndte at tvivle på sig selv og sine evner.

Det er ikke første gang, at Miller er under anklage for at angribe folk. I 2020 cirkulerede en viral video, hvor skuespilleren tog kvælertag på en kvinde.

Udover ‘Dumbledores hemmeligheder’ og ‘The Flash’ medvirker Miller også i Mary Harrons ‘Dali Land’ om Salvador Dali. Filmen er færdigindspillet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af