‘Filmselskabet’ vender tilbage på DR – i en markant kortere version

‘Filmselskabet’ vender tilbage på DR – i en markant kortere version

Først lukkede DR ‘Filmselskabet’ på fjernsyn og dernæst ‘Filmland’ på radioen, og pludselig stod Danmarks public service-højborg uden nogen form for filmformidling.

Nu møver filmen sig dog tilbage i fladen. I februar kom radioprogrammet ‘FOKUS’ om film og serier med ‘Filmselskabet’s Maria Månson som én af værterne, og minsandten om ikke netop ‘Filmselskabet’ nu får en revival – i en afkortet udgave.

Fra på søndag lancerer DR nemlig ‘Filmselskabet Delight’, hvor Månson og tidligere ‘Filmland’-vært Per Juul Carlsen på seks-syv minutter giver en hurtig introduktion til en ny film eller serie.

Programmet ligger på flow i forlængelse af et andet nyt kulturprogram, ‘Kulturelt’ med Jonathan Herrik som vært, på DR2 sent søndag aften, mens det selvfølgelig også kan ses på DR TV.

Per Juul Carlsen var fast indslag i ‘Filmselskabet’ og i perioder også vikar for Maria Månson, så det er et velafprøvet partnerskab, der nu genopstår i et format, der utvivlsomt er tiltænkt som mere egnet til streaming end det tidligere, en halv time lange ‘Filmselskabet’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af