Johnny Depp i vidneskranken: Skuespilleren viser, hvordan han forsvarede sig mod vold i hjemmet

Johnny Depp i vidneskranken: Skuespilleren viser, hvordan han forsvarede sig mod vold i hjemmet
Johnny Depp forlader retten i Virginia i USA. (Foto: Paul Morigi/Getty Images)

Johnny Depps live-transmittererede retssag mod ekskonen Amber Heard forsætter i denne uge, hvor skuespilleren atter mandag sidder i vidneskranken.

Depp og Heard var gift fra 2015-16, og i den aktuelle retssag har Depp sagsøgt Heard for 50 millioner dollars for æreskrænkelse. Søgsmålet udspringer af en en klumme fra 2018, hvori Heard skrev om vold i hjemmet med en personlig vinkel.

Klummen nævnte ikke Depp ved navn, men sidstnævnte angiver, at den gjorde stor skade på hans karriere (mere om sagens kerne her).

Depp har siddet i vidneskranken siden tirsdag i sidste uge, og bliver igen i dag krydsforhørt af Amber Heards forsvar.

Indtil videre har skuespilleren i detaljer beskrevet, at han selv var offer for vold i forholdet, og demonstrerede i sidste uge med fagter, hvordan han måtte forsvare sig mod angreb fra Heard:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ydermere blev en lydfil af et af det tidligere pars skænderier afspillet i retten, hvori Amber Heard indrømmer at havde slået Depp – ‘Aquaman’-stjernen differentierer i optagelsen mellem »hitting« (hendes betegnelse for, hvad hun gjorde mod Depp), og »punching« (Depps beskrivelse).

Depp fortalte i retten, at han aldrig har slået Heard, men at han gjorde skade på nogle skabslåger. Han indrømmede dog at have skrevet på væggen i parrets hjem med en blanding af blod og maling, da han mistede spidsen af en finger – ifølge Depp indtraf skaden, da Heard kastede en vodkaflaske efter ham. Heards advokater holder til gengæld på, at Depp gjorde skade på sig selv.

Depp sagde til sit forsvar, at han indledningsvist fortalte venner, at han klemte fingeren i en dør for at spare Heard for ydmygelse. Han forklarede desuden, at Heard fakede en brækket næse med neglelak, efter at deres hoveder uheldigvis stødte sammen i et skænderi.

Alle kan følge med i retssagen dagligt på Law & Crime Network på YouTube. Efter Depp indtager Amber Heard vidneskranken for at afgive sin version af sagen. Hun har modsagtsøgt sin eksmand for 100 millioner dollars.

Senere skal Elon Musk og James Franco ligeledes vidne (begge på vegne af Heard). Sagen vil køre i seks uger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af