Mike Myers spiller otte roller i komedieserien ‘The Pentaverate’ – se traileren

Mike Myers spiller otte roller i komedieserien ‘The Pentaverate’ – se traileren
Mike Myers i 'The Pentaverate'. (Foto: Zoe Midford/Netflix)

Enhver, der har stiftet blot overfladisk bekendtskab med Austin Powers-filmene, kender til Mike Myers uforlignelige evne til at indtage et hav af forskellige komiske karakterer, så ikke et øje er tørt.

Og den kunst virker den kommende serie ‘The Pentaverate’ til at være den rene opvisning i. Traileren er netop landet og giver en forsmag på den kamæleonske performance fra Myers, der også selv har skrevet og produceret serien.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Serien handler om en gruppe på fem mænd, der i hemmelighed har påvirket klodens største begivenheder siden 1300-tallets pestpandemi. En canadisk journalist havner ved et tilfælde på en mission, som tilsyneladende både har noget med det hemmelige selskab og hele verdens skæbne at gøre.

Myers spiller blandt andet den canadiske journalist, en tidligere russisk oligark, en konspirationsteoretiker, en tidligere manager for Alice Cooper og den onde skurk, Lord Lordington.

‘The Pentaverate’ får premiere på Netflix 5. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af