Nicolas Cage fortæller, at han afslog roller i både ‘The Matrix’ og ‘Ringenes herre’

Nicolas Cage fortæller, at han afslog roller i både ‘The Matrix’ og ‘Ringenes herre’
Nicolas Cage i 'Wild at Heart'. (Foto: PR)

Nicolas Cage er ikke just kendt for at være kræsen, når det kommer til rollevalg.

Skuespilleren har mere end 100 krediteringer på sin iMDB-side. Men faktisk kunne Cage have tilføjet to ikoniske filmfranchises til listen.

I et interview med People i forbindelse med premieren på metafilmen ‘The Unbearable Weight of Massive Talent‘, der handler om en fiktionaliseret udgave af Cage, fortalte skuespilleren, at han faktisk takkede nej til roller i både ‘The Matrix’ og ‘Ringenes herre’.

Årsagen? Han ville – modsat sin karrierefikserede karakter i ‘The Unbearable Weight…’ – være sammen med sin familie i stedet.

»Først og fremmest er der ingen udgave af Nic Cage i virkeligheden, som ikke tilbringer tid med sine børn. Der er ingen version af Nic Cage, der ikke sætter familien over karrieren. Jeg afslog ‘Ringenes herre’ og ‘The Matrix’, fordi jeg ikke ville til New Zealand i tre år eller til Australien i tre år, fordi jeg var nødt til at være hjemme med min søn Weston. Det er et faktum«, fortæller Cage.

Det er uklart, hvilke roller Cage skulle have spillet i de ikoniske filmserier, men den excentriske skuespiller havde uden tvivl tilført noget ekstra kulør til de i forvejen ikoniske franchises.

I samme interview med People fortæller Cage, at han ikke er så selvhøjtidelig, hvad angår hans karriere, som han sagtens kan tage pis på:

»Jeg siger altid til mig selv: ‘Jeg har aldrig haft en karriere, kun arbejde’. Det, jeg mener med det, er, at nogle gange – jeg nævner ingen navne – kan man få et så karrierefokuseret perspektiv på én selv, at det kan blive en glidebane. Det kan lede til ting, hvor man begynder at tro på sin egen myte og begynder at tage sig selv alt for alvorligt«, siger Cage og fortsætter:

»Man bliver prætentiøs og henfalder til diva-riget. Det er her, at fejltagelser opstår i ens privatliv og foran kameraet«.

‘The Unbearable Weight of Massive Talent’ kan ses i biografen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af