Spider-Man-fan ser ’No Way Home’ 292 gange i biografen

Spider-Man-fan ser ’No Way Home’ 292 gange i biografen
'Spider-Man: No Way Home'. (Foto: PR)

I 2019 så Marvel-superfan Ramiro Alanis ’Avengers: Endgame’ 191 gange i biografen og satte dermed Guiness-verdensrekorden for fleste biografvisninger af samme film, skriver The Wrap.

Den rekord mistede han dog, da en biografgænger så den franske fantasyfilm ’Kaamelot: The First Chapter’ 204 gange. Det skulle Ramiro Alanis ikke have siddende på sig, så han besluttede sig for at endnu en gang sætte rekorden, nu med ’Spider-Man: No Way Home’.

Han har netop afsluttet sin sidste visning og endte med at have set filmen 292 gange.

Reglerne for rekorden indbefattede, at han ikke kunne tage toiletpauser eller kigge på telefonen under den to en halv time lange film. Han startede sin rejse ved premieren tilbage i december og så i en periode filmen op til fem gange om dagen.

Selvom Ramiro Alanis ikke har det præcise tal, estimerer han at have brugt omkring 3400 dollars på filmen. Det er 23.400 danske kroner.

Samlet set har Alanis brugt 730 timer i biografen, hvilket svarer til 30 hele dage. Han har altså i de sidste fire måneder brugt en fjerdedel af sin tid i biografen i selskab med ’Spider-Man’.

Han delte sin triumf på Twitter med denne lille montage af hans tid i biografen. Guiness Rekordbogs officielle twitterkonto svarede ham og spurgte, om han så kunne filmen udenad nu, hvortil han svarede med en replik fra filmen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af