Daredevil-skuespiller sneg sig ind i biografen for at opleve ‘Spider-Man’-cameo: »Der var dødsens stille«

Daredevil-skuespiller sneg sig ind i biografen for at opleve ‘Spider-Man’-cameo: »Der var dødsens stille«
Charlie Cox som Daredevil. (Foto: PR)

(Advarsel: Spoilers for ‘Spider-Man: No Way Home’)

Det er efterhånden ved at være fire år siden, at Charlie Cox sidst trak i spandex-dragten som Daredevil i Netflix’ Marvel-serie af samme navn.

Så naturligvis var skuespilleren mere end spændt på, hvordan publikum ville reagere på hans cameo i ‘Spider-Man: No Way Home’.

Efter premieren i december blev skuespilleren overstrømmet med reaktioner fra folk, der fortalte, at publikum var blevet ekstatiske over gensynet med hans Daredevil. Så Cox besluttede sig for at snige sig ind i biografen og opleve publikums respons fra første parket.

Det fortæller skuespilleren i et interview med Radio Times. Men desværre viste oplevelsen sig at være noget af et antiklimaks.

»Det er sjovt: Jeg fik så mange SMS’er og opkald om det øjeblik i biografen. Min nevø sendte mig en optagelse, hvor alle sad og hujede. Så jeg sneg mig ind i en biograf i nærheden af, hvor jeg bor, og stod bogstavelig talt i hjørnet. Og desværre var min oplevelse, at der var dødsens stille«, siger Cox og fortsætter:

»Jeg må have besøgt en af de eneste biografer i USA, hvor der var stille. Og den var endda pakket. Det var et rigtig antiklimaks«.

Over for Metro fortæller Cox, at han endda havde taget sin kone med, som sad klar til at optage hans reaktion: »Jeg var så skuffet«, siger Cox.

Skuespilleren har endnu ikke afsløret, hvad hans rolle kommer til at være i MCU fremadrettet, men han siger dog, at der er »noget« på vej. Marvel-leder Kevin Feige har tidligere udtalt, at hvis Daredevil vender tilbage til MCU, vil det være i Cox’ skikkelse.

Marvels ‘Defenders’-serier, som oprindeligt blev udgivet på Netflix, er netop blevet fjernet fra streamingplatformen, så de snart overgår til Disney+. Flere har tolket dette som et tegn på, at flere af karaktererne vil blive genoplivet i Marvel-regi – for nyligt så vi blandt andet ‘Daredevil’-skurken Kingpin i ‘Hawkeye’-serien.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af