‘The Batman 2’ er nu officielt annonceret

‘The Batman 2’ er nu officielt annonceret
Robert Pattinson som 'The Batman'. (Foto: Warner)

Matt Reeves’ ‘The Batman’ blev en succes både ved billetlugerne og hos kritikerne, og det er derfor ikke den store overraskelse – men dog stadig glædeligt – at Warner Bros. nu har annonceret, at der kommer en sequel.

Det skete under den årlige CinemaCon-event i Los Angeles, hvor Warner-chef Toby Emmerich kunne løfte sløret for, at ‘The Batman 2’ nu officielt er på vej.

Reeves – der tidligere har instrueret ‘Abernes Planet’-filmene – vender tilbage i instruktørstolen, og Robert Pattinson er selvfølgelig også tilbage som Bruce Wayne og sin emo-udgave af Batman-figuren.

Meget andet vides endnu ikke om opfølgeren, heller ikke om den inkluderer skurken, der blev introduceret i filmens døende sekunder.

Warner er allerede i fuld gang med at bygge et fuldt univers op omkring Batman, da der også er mindst to HBO Max-spinoff-serier på vej – den ene Colin Farrells Pingvinen, den anden om om Arkham Asylum.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af