Amanda Seyfried havde det klamt over mænds reaktion på ikonisk ‘Mean Girls’-scene

Amanda Seyfried havde det klamt over mænds reaktion på ikonisk ‘Mean Girls’-scene
Amanda Seyfried i 'Mean Girls'. (Foto: PR)

Amanda Seyfried fik sit store gennembrud som blot 18-årig i ‘Mean Girls’ i rollen som Karen Smith, der tror, at hun kan forudse vejret ved hjælp af sine bryster.

Mod slutningen af filmen præsenterer hun en vejrudsigt for rullende kameraer, mens hun rører sine bryster, og netop den scene citerede talrige mandlige fans, når de stødte på Seyfried på gaden efter filmens premiere, fortæller skuespilleren.

»Jeg havde det altid klamt over det. Jeg var 18 år gammel. Det var ulækkert«, siger hun i et interview med magasinet Marie Claire.

Seyfried har arbejdet i Hollywood, siden hun var 14 år gammel, hvor hun debuterede i sæbeoperaen ‘As the World Turns’. Og hun mener, at der er en markant slagside ved at vokse op i rampelyset.

»Jeg tror, at det at være meget kendt som ung er virkelig nedtur. Det må få dig til at føle dig fuldkommen utryg i verden. Jeg ser en del yngre skuespillere, som tror, de er nødt til at have sikkerhedsvagter. De tror, de er nødt til at have en assistent. De tror, at hele deres verden er forandret. Det kan være stressfyldt. Jeg har set det ske med mine kollegaer«, fortæller Seyfried.

Udsagnet ekkoer nutidige børnestjerne som Millie Bobby Brown og Maisie Williams, der tidligere har fortalt om udfordringerne ved at vokse op i rampelyset.

Særligt Millie Bobby Brown har langet ud efter seksualiseringen af hende, som ofte har fokuseret på hendes udseende.

Amanda Seyfried er i øjeblikket aktuel i svindlerserien ‘The Dropout’ på Disney+.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af