David Fincher instruerer afsnit af ’Love, Death + Robots’ – se traileren til sæson 3

David Fincher instruerer afsnit af ’Love, Death + Robots’ – se traileren til sæson 3
Afsnittet 'Bad Traveling' fra tredje sæson af 'Love, Death + Robots' (Foto: PR)

Der er netop landet en trailer for tredje sæson af den animerede antologiserie ’Love, Death + Robots’.

David Fincher har været executive producer siden seriens start, men det er først nu, han har givet sig i kast med at instruere, hvilket markerer hans animationsdebut.

Fincher instruerer sæsonens andet afsnit, kaldet ’Bad Traveling’, hvor et haj-jagende skib angribes af et kæmpe skaldyr. Den officielle synopsis varsler mytteri, forræderi og bugtaleri med et lig. Traileren viser en lille bid af, hvad man kan forvente af afsnittet, samt hvad resten af sæsonen byder på.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der kommer i alt til at være ni afsnit i tredje sæson af ’Love, Death + Robots’. De andre afsnit instrueres af Alberto Mieglo, Patrick Osborne, Emily Dean, Robert Bisi, Andy Lyon, Carlos Stevens, Jerome Chen, Jennifer Yuh Nelson og executive producer Tim Miller ifølge Indiewire.

Det bliver ikke det eneste, som Fincher instruerer for Netflix, da han også arbejder på spillefilmen ’The Killer’ om en snigmorder, som udvikler en samvittighed, spillet af Michael Fassbender og med Tilda Swinton.

Selvom Finchers forhold til Netflix tilsyneladende går strålende, er der intet nyt om ’Mindhunter’, som stadig er skrinlagt og ikke ser ud til at vende tilbage.

’Love, Death + Robots’ sæson 3 får premiere på Netflix 20. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af