’Mindhunter’ skulle ende med den berygtede BTK-morder i 2000’erne, fortæller David Fincher

’Mindhunter’ skulle ende med den berygtede BTK-morder i 2000’erne, fortæller David Fincher
Jonathan Groff og Holt McCallany i 'Mindhunter'.

I slutningen af oktober afslørede David Fincher over for Vulture, at hans seriemorderserie ’Mindhunter’ højst sandsynligt havde set sin ende på Netflix på baggrund af seriens store budget og begrænsede seertal.

Men noget holder han en lillebitte dør på klem for, at serien engang kan genopstå.

I et interview med Variety i forbindelse med premieren på ’Mank’, som vi har kastet hele seks stjerner efter i vores anmeldelse, afslørede han nemlig, at han stadig holder døren åben for en potentiel tredje sæson i fremtiden.   

»På en måde vil jeg elske at genbesøge serien. Håbet var at nå helt op til slutningen af 1990’erne og begyndelsen af 2000’erne, og forhåbentlig komme helt op til, da folk bankede på Dennis Raders dør«, fortæller Fincher.

Dennis Rader gik under navnet BTK-morderen, da han dræbte ti mennesker i USA i perioden 1974-1991. Her hånede han politiet ved at sende dem breve med brutale beskrivelser af sine forbrydelser helt ned til mindste detalje. Først i 2005 blev han arresteret for sine forbrydelser, efter han igen begyndte at sende breve til politiet.

Små scener med BTK-morderen figurerede i begyndelsen af ‘Mindhunter’-afsnit både i sæson 1 og 2, og som seer sad man således og ventede på, hvornår vores seriemordereksperter satte efter ham.

Dog er der ingen grund til at sætte næsen op efter en ny sæson i den nærmeste fremtid, da Fincher i samme interview understregede, at serien, som det ser ud nu, stadig er lagt i graven på ubestemt tid.

»Jeg har bestemt haft brug for at komme lidt væk fra serien. Vi havde alle hænder på dækket for at afslutte anden sæson, og vi har ikke meget materiale klar til sæson tre. Jeg må indrømme, at jeg har det sådan lidt: ’Jeg ved ikke, om jeg er klar til at tilbringe yderligere to år på det’«.

Dog kan vi heldigvis forvente at se meget mere til Fincher i den nærmeste fremtid, da han for nylig bekræftede, at han havde underskrevet en fire-årig millard-kontrakt med Netflix.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af