David Fincher bekræfter: ‘Mindhunter’ er lagt i graven for nu

David Fincher bekræfter: ‘Mindhunter’ er lagt i graven for nu
Jonathan Groff og Holt McCallany i 'Mindhunter'.

Fans af David Finchers seriemorderserie ‘Mindhunter’ skal ikke holde vejret efter en ny sæson. Det stod allerede klart i foråret, hvor rygter om seriens utidige afslutning verserede, da kontrakterne med skuespillerne udløb.

Nu bliver den ærgerlige nyhed bekræftet af Fincher selv, som i første omgang tilsidesatte ‘Mindhunter’ for at arbejde på sin hypede Netflix-film, ‘Mank‘. I et interview med Vulture fortæller instruktøren, at han ikke regner med at genoptage arbejdet med ‘Mindhunter’, nu hvor ‘Mank’ er færdig.

Adspurgt om ‘Mindhunter’ er endegyldigt slut, svarer han: »Formentlig. Hør en gang: Det var en dyr serie for det begrænsede publikum, den havde. Vi talte om, at jeg skulle afslutte ‘Mank’ og så se, hvordan jeg følte. Men ærlig talt tror jeg ikke, vi kan lave serien for mindre, end hvad sæson to kostede. Og på et niveau er man nødt til at være realistisk omkring at have penge nok«.

Den profilerede instruktør fortæller også, at arbejdet som showrunner og instruktør drænede hans energi fuldkommen, da arbejdet med serien varede mellem seks og syv måneder om året i en treårig periode.

»’Mindhunter’ var en stor mundfuld for mig. Først færdiggjorde vi første sæson af ‘Mindhunter’ uden en showrunner, hvor jeg var afløser på ugebasis. Da vi begyndte at modtage manuskripter til sæson to, endte jeg med at beslutte, at jeg ikke brød mig om nogen af dem. Vi smed det ud og startede forfra«.

Selvom han fik en co-showrunner på anden sæson i form af Courtenay Miles, var arbejdet dog stadig yderst krævende, fortæller instruktøren.

»Det er en 90-timers arbejdsuge. Det absorberer hele dit liv. Da jeg var færdig, var jeg meget udmattet og sagde: ‘Jeg ved ikke, om jeg har det i mig lige nu at lave sæson tre’«.

‘Mindhunter’ sæson 2 løb over skærmen i 2019 med adskillige åbne plotlinjer. Vi krydser fingre for, at Fincher en dag beslutter sig for at genåbne sagerne.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af