‘Mindhunter’ kan meget vel være endegyldigt slut

‘Mindhunter’ kan meget vel være endegyldigt slut
Jonathan Groff og Holt McCallany i 'Mindhunter'.
STREAMING TOGETHER

Der gik to år mellem sæson 1 og 2 af David Fincher og Joe Penhalls dystre seriemorderfortælling ‘Mindhunter’, og allerede i november stod det klart, at der nok mindst ville gå lige så lang tid mellem anden og den ventede tredje ombæring af Netflix-serien. Fincher skulle nemlig lige have sin kommende spillefilm (også for Netflix), ‘Mank’, ud over rampen.

Men nu forlyder det, at tredje sæson ‘Mindhunter’ ikke bare kommer sent. Den kommer sandsynligvis slet ikke.

Deadline.com rapporterer, at Netflix har ladet kontrakterne med hovedskuespillerne Jonathan Groff og Holt McCallany (Holden Ford og Bill Tench) udløbe, og en repræsentant fra streamingtjenesten udtaler:

»David (Fincher, red.) fokuserer på at instruere sin første Netflix-film, ‘Mank’, og på at producere anden sæson af ‘Love, Death, and Robots’. Han kommer måske tilbage til ‘Mindhunter’ i fremtiden, men i mellemtiden var det ikke fair over for skuespillerne at holde dem fra at søge andet arbejde, mens han udforskede nyt arbejde på egen hånd«.

Ifølge Deadlines kilder har castet været mere end villige til at vende tilbage til ‘Mindhunter’, mens Fincher efter sigende ikke har været så frisk på endnu et langt optageforløb på location i Pittsburgh, hvor serien bliver filmet. The Playlist supplerer med beretninger om, at anden sæson udmattede Fincher, og at instruktøren blev »åndeligt udkørt« i løbet af produktionen. Også The Playlists kilder har gennem måneder fortalt, at serien ikke vender tilbage med sæson 3.

Så teknisk set er ‘Mindhunter’ færdig. Dermed ikke sagt at Fincher ikke om nogle år kan finde på at vende tilbage med en reboot, men til den tid skal det så også passe ind i særligt Groff og McCallanys kalender, så det kan være svært at få stablet på benene, og der kan snildt gå alt fra fem til 10 år.

Og det er bestemt også realistisk, at vi bare har set det sidste til Holden og Bills rejse ind seriemordernes sind. I så fald vil særligt den fragmenterede teasen af den såkaldte Bind Torture Kill-morder gennem småklip over to sæsoner stå uforløst tilbage. Men vi har trods alt stadig to glimrende sæsoner at genbesøge.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af